Pinguins Noordpool 2018

Zen pinguins noordpool: Levende groene met een Uitdrogen landschap
Zen tuinen: wat echt is een Zen Japan tuin?

Ik gebruikte om te lezen een papier over Western de plaats die de auteur kreeg alle gebogen uit vorm over hoe precies westerse cultuur per ongeluk verwijst naar? droge panorama? stijl achtertuinen in Japan als? Zen tuinen?. Alle hun wijs is dat de term? Yoga tuin? geworden losjes gedefinieerd alleen omdat traditioneel, sommige Yoga boeddhistische kloosters gebouwd Karesansui stijl home tuinen en daarom meest droge landschap tuinen zijn? Zen ontwerp?. Dus ik uitgevoerd sommige exploratie en gevonden dit.

In tegenstelling tot andere traditionele tuinen, er is geen water aanwezig in Karesansui (letterlijk betekenis? droge landschap? ) landschappen. Water kan gesymboliseerd beide door de regelingen van rock-‘n-roll formulieren maken een droge ontwerp en patronen raked in zand te maken een droge stream of staan voor de Oceaan. De raked zand gewoonten nabootsen surfen op het water? t oppervlak.

Pinguïn Knutselen Van Wc Rol - Voorbeeld. | Noordpool En Zuidpool  Pinguins Noordpool 2018

Pinguïn Knutselen Van Wc Rol – Voorbeeld. | Noordpool En Zuidpool Pinguins Noordpool 2018 by i.pinimg.com

De stenen en grind toegepast zijn geplukt voor hun visuele vormen en mossen en kleine struiken zijn soms gebruikt om bieden contrasterende elementen voor de sobere rock en steenslag. De rechte vormen met steen keien suggereren bergen op eiland bestemmingen in de water.

Het woord karesansui is gevonden in de 11e eeuw tuin handleiding * SAKUTEIKI en tuin historici hebben opgegeven Heian-periode berg regelingen aangezien Zenkishiki Karesansui.

Karesansui landschappen waren gemaakt vergelijkbaar inkt monochroom panorama schilderen en graag schilderijen, de landschappen zijn bedoeld om worden bekeken via een honkslag, zitten perspectief. Naast de esthetische gemeenschappelijkheden voor Chinees schilderij, de rotsen in karesansui in veel gevallen zijn gekoppeld Chinees bergen.

Banquise | Thema Noordpool Zuidpool, Kleuters/ Theme Polar Region  Pinguins Noordpool 2018

Banquise | Thema Noordpool Zuidpool, Kleuters/ Theme Polar Region Pinguins Noordpool 2018 by i.pinimg.com

Ik gebruik ook onderzoeken die de Ryoanji Tuin, kan bestaat uit 12-15 stenen, opgegeven door vijf teams en dat door elk eenzame vantage fase, één kan gewoon niet zie elke 15 rotsen op hetzelfde moment. 1 moet wijzigen bekijken plaatst om weergave de verborgen stone(s). Maar nogmaals, een ander steen zullen verborgen op wijzigen uw plaatsing van horloge. Dit ontwerp functie kan iets dat een twee dimensionale landschap schilderij kan niet bereiken. Ik bijgevolg vraag of deze tuinen waren aangebracht worden gezien van een statische locatie als voorgestelde hierboven.

Geboden de meerdere Chinees interacties karesansui tuinen, zij zijn de voorkeur soort tuin bestemd voor Zen tempels of wats (boeddhisme aangekomen uit China in de 7 c) en de mooiste voorbeelden zijn gevonden in de ingang of achterkant tuinen van Zen abten woningen.

912 Best Thema Noordpool Zuidpool, Kleuters/ Theme Polar Region  Pinguins Noordpool 2018

912 Best Thema Noordpool Zuidpool, Kleuters/ Theme Polar Region Pinguins Noordpool 2018 by i.pinimg.com

Terwijl Muromachi karesansui neiging om gebruiken planten spaarzaam, vroege Edo-periode tuinen van dit type vaak onderscheid een ruimte van raked grind met een sectie van mos en grotere planten langs de achterzijde muur.

De esthetische voortzetting met abstract illustraties voor het grootste deel maakt over de heropleving karesansui tuinen op Japan en ook andere landen binnen de 20 honderd jaar.

Dit laatste wijs is zeker goed genomen. Als beroepsrenner landschap ontwikkelaar, ik heb gecontacteerd met een reusachtige selectie van klanten, allermeest wie bezitten uitgedrukt verlangen naar? Zen type? tuinen. Al dan niet zij zelfs weet de afmetingen van de symbolische betekenis van een type Karesansui achtertuin is ongepast.

Hun motivatie is vaak dat het past in de categorie bestraft een Xeriscape type achtertuin, dat het hebben? lage routinedienst, lage normaal water gebruiken en geen gazon?. Verdere, ze vinden de abstract eenvoud aantrekkelijk. De rotsen zullen daarom gezien meer aangezien sculpturale elementen eerder dan omdat bergen of eilanden in een oceaan.

Consumenten zoals de theoretische scenario over heeft opgeleide wil eerste ontdekken hoe veel de client op de hoogte Tuin symboliek, heiligheid en spiritualiteit voor Ik eigenlijk springen en raden het? beste locatie voor een yoga tuin?. Daylights, ze ook kan eventueel hebben geen idee de reden door instellen een? Zen tuin?! Soort zoals,? Hangt af van wat hun definitie van de term? is?, is meestal.

Bronnen: Deel inhoud in dit artikel excerpted van Western het platform en kunst netto gebruikers Programma pinguins noordpool (JAANUS)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *