Label74 2018

Tuinen van de yoga label74: Go Green met een Gedroogde landschap
Zen tuinen: wat echt is een Stijl van yoga Western tuin?

I ‘d been lezen een schrijf-up over Japan de plaats die de auteur kreeg alle twisted uit vorm over hoe precies westerse tradities per ongeluk verwijst naar? droge landschap? stijl home tuinen in De Japanners als? Yoga tuinen?. Hun wijs is dat de term? Zen tuin? geworden losjes gedefinieerd alleen omdat in het verleden, sommige Yoga boeddhistische kloosters gebouwd Karesansui stijl achtertuinen en daarom meest droge landschap tuinen zijn? Zen ontwerp?. Dus ik uitgevoerd sommige exploratie en gevonden de volgende.

In tegenstelling tot diverse andere traditionele landschappen, er is geen normaal water aanwezig in Karesansui (letterlijk dat betekent? droge omgeving? ) achtertuinen. Water is gesymboliseerd beide door de regelingen van berg formulieren te maken een droge ontwerp en gewoonten raked in te zand maken een droge stream of staan voor de Oceaan. De raked zand patronen nabootsen Oceaan op het water? s i9000 oppervlak.

Label74 - Exclusive Fashion For Girls Only!  Label74 2018

Label74 – Exclusive Fashion For Girls Only! Label74 2018 by www.label74.nl

De stenen en grind gebruikt zijn geplukt voor hun artistieke vormen en mossen alsmede kleine struiken zijn soms gewend aan bieden verschillende elementen aan de sobere gewone en zand. De omhoog en omlaag vormen dienst steen grote rivier rotsen suggereren bergketen op eilanden in de Oceaan.

Het woord karesansui is gevonden in de 11e 100 jaar tuin handleiding * SAKUTEIKI en tuin historici hebben geselecteerde Heian-periode berg regelingen als Zenkishiki Karesansui.

Karesansui tuinen waren geproduceerd vergelijkbaar printerinkt monochroom panorama schilderen en graag illustraties, de home tuinen zijn bedoeld om geworden bekeken via een honkslag, gezeten perspectief. Evenals de esthetische gelijkenissen voor Oriental schilderij, de rotsen in karesansui in veel gevallen zijn gekoppeld Chinees bergen.

Label74 Jurkje Tamara  Label74 2018

Label74 Jurkje Tamara Label74 2018 by www.toffkidswear.nl

Ik gebruik ook lezen die de Ryoanji Tuin, kan bestaat uit 12-15 stenen, laid out in vijf teams en dat via elk enkele vantage niveau, één kan gewoon niet zie alle 15 rotsen op hetzelfde moment. 1 moet wijzigen bekijken plaatst om Zie de verborgen stone(s). Maar nogmaals, een paar andere steen zullen verborgen nadat wijzigen uw locatie van horloge. Dit design en stijl functie is meestal iets dat een twee dimensionale landschap kunstwerk kan niet bereiken. Ik dientengevolge vraag of deze achtertuin waren gebouwd om worden gezien van een statische plaatsing als geadviseerd hierboven.

Gegeven de meerdere Chinees organisaties karesansui tuinen, zij zijn de voorkeur type tuin bestemd voor Zen tempels (boeddhisme aangekomen uit China in de 7 c) en de ideale voorbeelden liggen in de ingang of achterste uiteinde tuinen van Zen abten woningen.

Label74 - Exclusive Fashion For Girls Only!  Label74 2018

Label74 – Exclusive Fashion For Girls Only! Label74 2018 by www.label74.nl

Hoewel Muromachi karesansui neiging om gebruiken planten matig, vroege Edo-periode home tuinen van dit type vaak onderscheid een ruimte van raked kleine rotsen met een gedeelte van mos en grotere planten over de achterzijde muur membraan.

De esthetische voortzetting met abstract vaardigheid voor het grootste deel vertegenwoordigt de heropleving karesansui tuinen in Japan en ook andere landen binnen de 20 eeuw.

Dit vorige wijs is zeker goed beschouwd als. Als een ervaren landschap ontwerper, ik heb toegekend met met een reusachtige selectie van klanten, een heleboel wie omvatten uitgedrukt deelname? Zen type? tuinen. Of ze zelfs weet de afmetingen van de symbolische betekenis van een type Karesansui werf is naast het punt.

Hun motivatie is meestal dat het overeenkomt met de categorie van wezen een Xeriscape type achtertuin, dat het hebben? lage bescherming, lage drinkwater gebruiken met uit gazon?. Verdere, ze zoeken de abstract eenvoud aantrekkelijk. De rotsen toevallig daarom bekeken meer terwijl sculpturale factoren eerder dan omdat bergen of misschien eilanden binnen een oceaan.

Klanten zoals de theoretische scenario over heeft opgeleide wil eerste leren hoe veel de klant werf symboliek, heiligheid en spirituele technieken voor ik springen en raden het? beste locatie voor een meditatie tuin?. Bejesus, ze ook wellicht hebben geen idee wat ik bedoel door gebouw een? Zen Achtertuin?! Soort zoals,? Hangt af van wat uw definitie van de zin? is?, kan.

Bronnen: gedeeltelijke inhoud in dit artikel excerpted van Japanese people het platform en kunst netto gebruikers Programma label74 (JAANUS)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *