Koffiemolen Action 2018

koffiemolen action Open haard het omhoog! Fire Pit ideeën
Overwegende dat de dageraad van de mens, individuen hebben verzameld rond branden. Brand heeft afgeschermd ons vanuit wilde dieren, behouden ons warme, en bereid onze maaltijden. Terwijl de meeste mensen niet langer moet bescherming tegen wilde dieren, een achtertuin brand put kan een geweldige plek te houden warme op de kille nacht, weenies en marshmallows roosteren of gewoon rest en geniet van een rustige discussie met uw familieleden en vrienden.

Tomado Koffiemolen Tm-1287 | Blokker  Koffiemolen Action 2018

Tomado Koffiemolen Tm-1287 | Blokker Koffiemolen Action 2018 by www.blokker.nl

Er zijn twee soorten van vlammen kuilen, ingekapseld en openen. Als u beslissen over een open brand put, plaatst u deze binnen een gebied die kan worden vrij van overhangende boom ledematen. U moet ook zorgen dat uw brand kom is afgeschermd van wind waait. Als u bevinden zich in een gebied dat is zeker vatbaar voor uitdrogen zomers en bosbranden, altijd vooral voorzichtig te plaatsen het weg van uitdrogen borstel. Stick it in de buurt van een bron van drinkwater, of blijven houden een brand container nabijgelegen die je kunt reach snel om te voorkomen dat verwondingen van intensivering van hand. Eerder dan gebruik een vuurplaats wanneer sterke of waaiende wind zullen waait.

Tomado Tm-1357 Koffiemolen | Blokker  Koffiemolen Action 2018

Tomado Tm-1357 Koffiemolen | Blokker Koffiemolen Action 2018 by www.blokker.nl

Vlammen kuilen kunnen elegante en uitgebreide of eenvoudig en winkel koopt. De steen werken is een ideale oppervlak op wat te stellen stoel voor uw gasten, of het nu een eenvoudig barbecue of een grote samenkomen.

Dubbing  Koffiemolen Action 2018

Dubbing Koffiemolen Action 2018 by i43.tinypic.com

koffiemolen action Voor een serieus plezier, ontspannen grote samenkomen, waarom niet krijgen een grote wijd open fire pit om in te koken? Gewoon opvullen met kolen, bedek het met bananenbladeren en kunt u heb Hawaiian hebben een gebraden varken, ga Traditionele met een rundvlees gebraad lam, of zelfs maken deze middelste Eastern met een hele geit! In beide gevallen, kunt u uw gasten betrokken voor de leuke activiteit. Zullen ze wilt worp in helpen samengesteld, koken en graven hun name diner!
In het geval dat die alle klinkt als teveel functie aan u, kunt nog profiteren de voordelen van open haard met een winkel koopt put. Even open en overdekte open haard kuilen kan worden gevonden in verschillende maten. Sommige eenvoudig vergadering misschien wel vereist. U kunt gebruik maken van houtskool, echt hout, of vooral bereid open haard logboeken voor brandstof. Alles wat u te hoeft doen om een plezier tijd is meestal bieden de marshmallows, graham crackers, en snoep bars en laat uw gasten ertoe bijdragen dat maken eigen heerlijke s’mores.

Kunnen we niet nodig verdediging tegen wilde dieren meer, maar we nog moeten warmte, een locatie aan bereiden, en duurzame liefde. A tuin brand put biedt al deze. Over een cool zomerseizoen nacht, kun je ook verzamelen ‘ rond het vuur dreigt te achtertuin en vertellen beeldschaduwen verhalen. Weet die hebben, een van uw vrienden kan worden een ander Stephen Liniaal!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *