Herrie Op De Prairie 2018

herrie op de prairie Hoe komt Mijn eigen Liberty veilig
Ik hou van mijn Liberty veilige! Ik serieus geloven dat verdienen de beste kluizen op de markt. We zou niet eigen iets anders voor beveiligen mijn vuurwapens. Ik vond eigenlijk dit interessante zodra ik geleerd dat over 4 miljoen huishoudens zullen burglarized in Amerika jaarlijks. Evenzo, statistieken blijkt dat gewelddadige wapen misdaden in de VS zijn meestal toegewijde door jongeren die krijgen de uit hun eigen huizen. Plus, miljoenen kanonnen zullen gestolen jaarlijks. In feite, de nationale Overtreding informatie Midden verslagen hebben meer dan een paar miljoen thieved kanonnen in bestand. Ik zou zeggen dat het risico gevaar door onbeveiligde of misschien gestolen kanonnen is heel hoog.

Een Liberty veilig is uitgebreid getest door gewoon probeert te onthullen zwakke plek het misschien bezitten. Ze boren, hamer, molen, punch, wrikken en anders knoeien met de kluizen om te proberen en identificeren elke vorm van potentiële fragiele vlekken of kwetsbaarheden. Natuurlijk verschillende modellen geven verschillende functies en niveaus van betrouwbaarheid, maar hieronder zijn een paar functies te overwegen en vergelijk binnen een veilige bent u kijken hoe veilige kan.

Herrie Op De Prairie 2017 « Stagekings  Herrie Op De Prairie 2018

Herrie Op De Prairie 2017 « Stagekings Herrie Op De Prairie 2018 by www.stagekings.eu

Herrie Op De Prairie - 30 Juni 2018  Herrie Op De Prairie 2018

Herrie Op De Prairie – 30 Juni 2018 Herrie Op De Prairie 2018 by www.herrieopdeprairie.com

Wat is de kwaliteit en echt het gevoel van de algemene bouw? Denk aan dingen zoals als de deur bestaat uit solide stuk staal of niet. Kan de staal gelamineerd? Is het gelast aan de rand van de deur? Iets die onderscheidt een Liberty kluis uit veel meer is dat op een aantal hun typen, ze meerdere lagen van vuur bestuur efficiëntie tussen de niveaus van metalen en de gestold staal menu ze gebruiken binnen hun deuren herrie op de prairie.

Hoezeer dikke kan de lichaam uit de veilig? De meer duurder ontwerpen hebben voller organen en deuren voor de hoger niveau van vrijwaringsmaatregelen. Een van de dingen Mijn echtgenoot en ik vooral liefde over mijn persoonlijke Liberty veilige (alle van hun full-size kluizen hebben dit eigenlijk) is de naadloze staal lichaam bouw in de gelaste steken. Dit betekent dat met alle de naden gelast het veroorzaakt het vrij uitdagende voor iemand te wrikken van de kluis wijd open.
Is de deur versterkt met dingen zoals gehard plaat metaal. Je zou verbaasd hoe een groot aantal kluizen zijn vervaardigd zonder dit soort van. A Liberty doet! Gehard metaal betekent gewoon die de staal kan warmte behandeld te maken bevorderd sterk. Warmte de metalen verhardt het zodat het veel meer resistent tegen pauze, penetratie of misschien buigen. Elke Liberty veilig heeft een aantal som van gestold staal binnen hun deuren.

Hoe veel bevestiging bouten hoeft en wat is de setup van de bouten?

Herrie Op De Prairie - 30 Juni 2018  Herrie Op De Prairie 2018

Herrie Op De Prairie – 30 Juni 2018 Herrie Op De Prairie 2018 by www.herrieopdeprairie.com

Dit zijn de zijn slechts enkele van de functies om vertrouwd te raken met bij het bekijken van kluizen. Kluizen met betere eigenschappen gaan natuurlijk meer zal kosten. Maar, net als alles, gewoon identificeren de echte vereisen en doen uw huiswerk. Als u kon dat doen vervolgens u zal voelen goede over de cash u besteden. U vindt een kluis die echt werkt voor u evenals uw begroting. Ik ben blij dat wij gevonden hotelkluis met de kwaliteit en functies ik wilde en ben echt trots als een eigenaar van een Liberty veilig herrie op de prairie.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *